flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Надвірнянському районному суді встановлено особливий режим роботи на час карантину

16 березня 2020, 14:00

З метою запобігання виникненню та поширенню гострих респіраторних захворювань та короновірусу COVID-19, відповідно до  Постанови Кабінету Міністрів України  від 11 березня 2020 року №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», Надвірнянський районний суд Івано-Франківської області з 17 березня до 03 квітня 2020 року запроваджує особливий режим роботи.

На час особливого режиму роботи суду:

- припинено проведення особистого прийому громадян керівництвом суду;

- обмежено допуск у судові засідання осіб, які не є учасниками судових засідань;

- заборонено допуск у судові засідання та приміщення суду осіб з ознаками респіраторних захворювань (блідість обличчя, почервоніння очей, кашель, лихоманка, утруднене дихання тощо).

Надвірнянський районний суд рекомендує  громадянам та іншим особам всі документи (позовні заяви, заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання, заяви про ознайомлення з матеріалами справи , про розгляд справи у їх відсутності, або про відкладення розгляду справи і ін.) надсилати до суду  в електронному вигляді на електронну адресу суду (inbox@nd.if.court.gov.ua), та через особистий кабінет в системі «Електронний суд» (https://cabinet.court.gov.ua).

Ознайомлення  учасників судового процесу  з матеріалами судової справи буде здійснюватися в дистанційному режимі, шляхом надсилання сканкопії матеріалів судової справи на електронну адресу, на підставі заяви направленої в електронному вигляді.

Надвірнянський районний суд звертається з проханням  утриматися від відвідування  суду, особливо за наявності ознак захворювання (слабкість, кашель, задуха, утруднене дихання, лихоманка тощо), або якщо напротязі останніх трьох тижнів повернулись з країн інфекційного ризику.

 Особливий режим  роботи суду адаптовується і доповнюється відповідно до ситуації в країні та регіоні, а також може бути продовжений  у разі потреби.

 Просимо поставитись з розумінням до особливого режиму роботи суду на період  карантину введеного через загрозу епідемії коронавірусної інфекції в Україні  та для недопущення поширення COVID-19.